اگر توجه کرده باشید هر ماده و محصولی از ترکیباتی تشکیل شده است. این ترکیبات ممکن است به صورت طبیعی یا با استفاده از علم انسان و طراحی های او باعث به وجود آوردن یک ماده و محصول خاص شده باشند.
طبق درخواست کتاب علوم هفتم در صفحه 32 از دانش اموز خود برخی موارد نام برده شده است که دانش آموز باید با تحقیق و پژوهش در مورد آن ها اطلاعاتی را گرداوری کرده و در کلاس درس خود ارائه کند.
کتاب از دانش آموز خود خواسته تا مواد سازنده وسایلی مانند: قابمله درسته دار، کلاه ایمنی، راکت تنیس، بدنه در یخچال و چرخ اتومبیل را مشخص کند و دلیل انتخاب هر ماده را نیز توضیح دهد.
تیم بیست بیار با استفاده از مدرسین و پژوهش گران خود به تست و تحقیق در این مسئله پرداخت و یک تحقیق کامل را در دو فرمت ورد و پی دی اف برای دانش آموزان آماده کرده است.
برای دریافت
در دو فرمت ورد و پی دی اف با قابلیت ویرایش و ارائه به کلاس آن را از لینک زیر دریافت کنید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.